Barion Pixel

A Bontrager garancia

Posted by mdenes 2020/04/25 0 Comment(s)

Élettartam garancia

Az első tulajdonos számára élettartam garanciát biztosítunk a 2019. augusztus 1. után vásárolt karbon felnis Bontrager kerekekre!

 

2 éves garancia

Bontrager ruházat,

Bontrager alkatrészek és kiegészítők

Alu felnis Bontrager kerekek

 

A garanciális szolgáltatás feltételei

Szükséges az eredeti vásárlást igazoló bizonylat, valamint egy hivatalos Trek vagy Bontrager kereskedő közreműködése. A garancia nem fedezi a kicserélt alkatrész beszereléséhez, beállításához, cseréjéhez kapcsolódó munkabérek összegét. Ezek a feltételek a 2019. augusztus 1. után vásárolt Bontrager termékekre vonatkozik. A garanciális szolgáltatás kizárólag a hibás termék javítására vagy cseréjére korlátozódik, a gyártó döntése alapján.

 

 

A garanciális cserét vagy javítást meghiúsítja, ha a következő okok valamelyikétől következett be a hiba:

Normális kopás és elhasználódás

Nem megfelelő összeszerelés

Rozsdásodás

Nem megfelelő karbantartás

Olyan alkatrészek vagy tartozékok beszerelése, amelyeket nem kompatibilisek az eredetileg értékesített alkatrésszel, kiegészítővel

Sérülés vagy baleset, gondatlanság, külső behatás miatt

Nem a Bontrager által gyártott termékek (bármilyen más eredeti alkatrész vagy kiegészítő), amelyre az eredeti gyártó szavatossága vonatkozik

 

 

Az életre szóló garancia mellett a Bontrager karbon kerék szettekre elindítottuk a Carbon Care Wheel Loyalty programot. Ennek keretében, a vásárlástól számított két éven belül az esetlegesen felmerülő nem garanciális problémák esetén is ingyenesen cseréljük vagy megjavítjuk a kerekedet! A két éves időszakot követően az eredeti tulajdonos számára rendkívül kedvezményes áron vállaljuk a cserét vagy a javítást.

 

 

Ez a program minden Bontrager karbon kerék szettre érvényes függetlenül attól, hogy komplett kerékpárokba beszerelve használod vagy külön csak a kerék szettet vásároltad.

 

Carbon Care Wheel Loyalty program

Amennyiben egy 2019. szeptember 1. után vásárolt Bontrager karbon kerék bármilyen okból megsérül, akkor a vásárlás idejétől számított két évig ingyenesen megjavítjuk vagy kicseréljük. Ilyen egyszerű.

 

A vásárlás eredeti dátumától számított első két év után folyamatos lehetőséget biztosítunk a Bontrager karbon kerék kedvezményes cseréjére vagy újjáépítésére. A költségek kerék függőek, érdeklődj Trek kereskedődnél.

 

A Carbon Care Wheel Loyalty program két lehetőséget kínál a kerék sérülésének súlyossága szerint.

1. A sérült kerék javítása (beleértve a küllőket, matricákat, küllő anyákat, felnit) és gyári újjáépítése az eredeti kerék agyakra.

2. Teljes kerékcsere.

 

A Carbon Care Wheel Loyalty programon keresztül történő javítást vagy cserét egy hivatalos Trek kereskedőnél kell elindítanod. Az ingyenes csere vagy a javítás kifejezés csak a munka és anyagkötségre értendő, nem tartalmazza a Bontrager kerék szerviz központba, illetve az onnan vissza történő szállítás költségét, ezt a kerék tulajdonosának kell fedeznie. A programba tartozó kerekek listáját keresd Trek kereskedődnél. A 2 éves időszak utáni javítási árak előzetes értesítés nélkül változhatnak.